Sari la conținut
 • Advertismentsheart

+Membru
 • Număr conținut

  53
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  5

heart last won the day on January 16 2015

heart had the most liked content!

Despre heart

 • Rang
  Newbie
 • Dată Naștere 17.01.1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://ultraphase.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie
  Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

400 citiri profil
 1. Im back. ce s a schimbat pe aici :v

 2. heart

  The Godfather

  recomand.
 3. heart

  Prezentare

  Salut !
 4. heart

  SA-MP 0.3.7 RC este lansat!

  Da am vazut mai devreme. Tot ce e nou la obiecte, sunt bananele, casa gold, casa rosie, si inca cateva cladiri si obiecte pentru hold-uri si unele rampe.
 5. heart

  Ce este înotul ? Şi beneficiile lui.

  Înotul este o mișcare de deplasare a oamenilor sau a animalelor prin apă, de obicei fără niciun fel de asistență artificială. Tipurile sau stilurile de înot sunt craul, bras, fluture sau spate, dar și anumite derivate ale acestora, de exemplu bras lung, spate dublu etc. Înotul este documentat încă din perioada preistorică. Primele atestări ale înotului sunt desenele de pe zidurile cetății Vadi Sari din deșertul libian cu o vechime de 9000 de ani, ce prezintă oameni înotând. Înotul ajută mult pentru sănătatea persoanelor cu probleme de circulație sau de coloană vertebrală. Și femeilor însărcinate le este recomandat înotul, deoarece acest sport ajută la îndreptarea mușchilor abdominali și a umerilor, zone foarte solicitate ale trupului unei gravide. Mișcarea în apă poate reduce și durerile incheieturilor, presiunea ridicată a sângelui și disconfortul asociat cu sarcina. Alte beneficii ale practicării înotului sunt: - creste rezistenta cardio-pulmonara; - stimuleaza circulatia sanguina; - contribuie la mentinerea unei tensiuni arteriale stabile; - reduce riscul bolilor cardiovasculare; - dezvolta majoritatea grupelor musculare (mai mult de doua treimi din intreaga masă musculara); - intareste ligamentele articulare, prevenind posibilele leziuni; - imbunatateste postura corporala; - dezvolta flexibilitatea; - genereaza stari de bine, pozitive; - ajuta la imbunatatirea starilor de anxietate si amelioreaza simptomele de depresie; - relaxeaza muschii dupa stresul unei zile obositoare; - stimuleaza cresterea si dezvoltarea fizica si psihica; - imbunatateste dezvoltarea psihomotorie. Ajută la creștere și dezvoltare, este un mod de a menține condiția fizică.
 6. heart

  Cerere avatar.

  Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar. Tema pozei/Stock-ul dorit (obligatoriu) : Text principal: Heart Text secundar ( UltraPhase/www.ultraphasero/nume server) : UPH Alte precizari : Dimensiune: 150x250. Vreau sa iasa foarte frumos avatarul. Multa bafta !
 7. heart

  TheGameR

  Nu imi pot schimba numele de pe forum. Vreau sa-l schimb in ceva care contine tot ''Heart'' dar mai are alt nume dupa ''Heart'', si niste semne hi5 in fata si dupa nume. De ce oare nu pot schimba ? Nu e nevoie de poza..
 8. heart

  Am revenit!

  wb
 9. heart

  Tyga - Switch Lanes feat. The Game.

  fuck nigga
 10. heart

  Some mods

  Sounds le am deja .
 11. heart

  oy, what's up?

  Salut ! Imi place semnatura ta !
 12. heart

  [Tutorial] Cum adaugi vehicule in GM

  aaaa mersii..
 13. heart

  [Prezentare] NoFear.

  nofear aka whocares aka xhlr
 14. heart

  Cea mai mare colectie de arme din toate timpurile

  caut si iar caut link-ul =]] =]] revin, calm.
×