Sari la conținut

SKix

Administrator
  • Număr conținut

    163
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Days Won

    18

SKix last won the day on November 13 2017

SKix had the most liked content!

Despre SKix

  • Rang
    ★ România Awesome Stunt ★
  • Dată Naștere 16.04.2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Locatie
    Botosani
  • Nick CS
    SKix
  • Nick SA:MP
    SKix

Contact Methods

  • Skype
    nu mai am
  • Discord
    Asaftei Daniel

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. SKix

    After 4 years...

    Bine v am regasit. 😁
  2. SKix

    Baboi - Asta e Romania feat. Syan Lion

    adaugata in playlistu din bemveu
  3. SKix

    Comenzi RCON

    Frate David, iti multumesc ca ii invetii si pe incepatori aceste comenzi, sunt foarte folositoare! Succes la multii playeri celor care vor sa inceapa server.
  4. SKix

    Prezentare mihai

    bine te-am gasit.
  5. SKix

    Romania Love Stunt - Explosions

    fast and furios de 2002, frumos
  6. Cum este si titlul, ce masina ti-ai luat daca ai avea suma respectiva, intre 2000-3500euro. -Model, marca, capacitate cilindrica, tip caroserie, an de fabricatie. -De ce acea masina, parere? -Benzina sau motorina, si de ce ? -Volan pe partea stanga sau pe partea dreapta, si de ce? -Ce avantaje si dezavantaje are acea masina? -fiabilitate sau viteza? Eu dupa 7 luni de permis si minus o luna in care mi s-a suspendat permisu pentru depasire pe linia continua, as recomanda urmatoarea masina: Model: BMW e46 320i, 1.9/2.2, cabrio sau coupe, 2003-2004 Deoarece este un beanveu si tot romanu vrea beanveu si pentru ca piesa "manele, manele" . Aceste masina este una premium si agila deoarece este un seria usor si care este fun to drive. -As merge pe motoarele pe benzona, iar daca ar avea si un gpl ar fii fenomenal[consum mic] si cand vrem sport dezactivam gpl, deoarece sunt mai bine inchegate si nu sunt pretentioase ca cele pe motorina. -Daca ar fii cabrio as merge pe una cu volan pe dreapta, deoarece este la jumate de pretul uneia pe stanga, iar daca ar fi coupe as merge pe varianta corecta, stanga. -Masina este mai veche si nu s-au descoperit probleme de fabricatie, piese ieftine pentru e46, ca dezavantaj ar fii faptul ca va trebui facut ITP anual -Aceasta masina le are pe amandoua, fiabilitate si agilitate, deoarece are un motor in 2litri si o fiabilitate mare pe motoarele pe benzina care nu-s pretentioase cat si pe cele pe motorina daca au fost ingrijite si rasfatate corespunzator.
  7. SKix

    Empire Super Stunt Gamemode

    Cine mai face server de stunt? Au copii de 11 ani GTA 5, au alta mentalitate, nu cunosc iei jocurile adevarate/legendele.
  8. SKix

    Consecintele claxonarii

    ohoo cat mai claxonez si eu :)))) Fostu proprietar nu a facut gaura in butoanele de la claxon(problema tipic opel), dar fac eu garuile :)))
  9. SKix

    Un opel aproape Stock ;)))

    Pai raman fara data si ora cand scot bateria :))), acuma e pusa la loc pacat ca nu are un bluetooth sa isi dea updat de pe telefon :))) In rest pot zice ca imi fac treaba cu ea si e magnet de puicute in SV :))) cand trec unele se uita cu toata fata la opeas
  10. SKix

    Un opel aproape Stock ;)))

    Tot daca s-a deschis sectiunea auto, m-am gandit sa va arat cum arata masina mea. Si nu e Stock :)))
  11. Arata destul de fain, eu l-am revopsit. :)))
  12. SKix

    Sony Vegas Pro 13 Full Activator

    L`am instalat si merge foarte bine.
  13. SKix

    Sony Vegas Pro 14 Free Download

    forte bun. L`am instalat si merge super.
×