Sari la conținut
 • AdvertismentsDaviid

Fondator
 • Număr conținut

  1.749
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  232

Profile Song

Daviid last won the day on June 23

Daviid had the most liked content!

Despre Daviid

 • Rang
  ★ The Best Of The Best ★
 • Dată Naștere 16.12.1997

Contact Methods

 • AIM
  + s0beit = Ban :))
 • Website URL
  https://www.ultraphase.ro
 • Yahoo
  S-a inchis.
 • Skype
  mariandavid10
 • Facebook
  Secret.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie
  Rosiori de Vede

Vizitatori Recenți Profil

9.313 citiri profil
 1. Daviid

  System Event

  Frumos tutorial, mulțumim!
 2. Daviid

  Populare

  Daca cunosti tu, poti vorbii tu man, si poti cauta tu parteneri
 3. Daviid

  Manager Comunitate

  Salutare! Acceasta comunitate de o perioada nu prea mai este activa de loc. Am venit cu ideea de a cauta un Manager/Fondator pentru acceasta comunitate. Cine ar dori sa se ocupe de comunitate rog sa lase reply sau mesaj in privat cu numarul de telefon pentru a discuta mai multe informatii. As dori pentru inceput sa facem parteneriate, sa recrutam servere de gaming si sa adaugam zilnic noutati. Eu lucrez, nu am un program stabil.. si nu ma pot ocupa de acceasta comunitate mai de loc.
 4. Daviid

  Cautam Staff Activ

  Salut si bine v-am gasit pe UltraPhase! In acest topic vom organiza o campanie in care vom recruta 5 Moderatori Global seriosi si activi. Cine doreste poate lasa un reply in acest topic dupa modelul de mai jos. Conditii: Minim 14 ani. Sa fi activ minim 30 de minute pe zi. Sa ne ajuti cu re-popularea comunitatii.. distribuiti pe facebook/skype/discord, etc. Model: Nume & Prenume: Varsta: Contact: Experienta IPB: Ce planuri ai ca Moderator Global: Cat timp acordati zilnic forumului: De ce doriti acest grad: Sugestii/Idei comunitate: Succes!
 5. Daviid

  F.Charm - Frustrarea feat. Dare

 6. Daviid

  Baboi - Asta e Romania feat. Syan Lion

  In Romania, straluceste mizeria. Majoritatea uita de unde pleaca. As avea multe de spus, dar CENSORED BY SYSTEM!
 7. Daviid

  Ombladon - Nici o lacrima (cu Freakadadisk)

  Frumoasa piesa. Mare adevar, doar false zambete, nu mai exista oameni. Chiar imi plac versurile.
 8. Daviid

  The Watcher - BANII (ft. George Borza)

  Frumoasa piesa, mare adevar. Versuri adevarate. Banii schimba oamenii, cu banii poti cumpara si oameni. Valoare fara "banii nu prea exista.." cei care au $$$ ajung departe cei care n-au raman pe loc.
 9. Daviid

  piesa noua

  Frumoasa piesa, chiar imi place. LIKE & SHARE. Mai nou te ai apucat de cantat sa înțeleg? Sper sa scoti cat mai multe piese. Mult succes!
 10. Daviid

  Top 10 locuri de munca

  Cele mai periculoase joburi mi se par cele care lucrezi la inaltime. Cum ar fii: - Spalatori de geamuri din Dubai. - Muncitori in construcții care lucreaza pe schele foarte inalte. Mie sincer sa lucrez la inaltime cred ca as murii doar de frica stau la etajul 10 in Bucuresti si cand ma uit in joc ametesc, dar sa fiu la etajul 30 pe o schela Ar mai fii foarte periculos, pescar pe mare sau ocean, acolo stii cand pleci, dar stii daca te vei mai intoarce.
 11. Daviid

  Smoke in the water

  Bai, sa va spun sincer încă o data. Piesa asta este naspa!!!
 12. Daviid

  Smoke in the water

  Urata piesa, ce-i asta? Rock?
 13. Daviid

  Romania Stunt Zone Gamemode

  Toti in ziua de azi fac edit-uri. Gen schimbam niste culori, adaugam doua comenzi cu nume diferite fata de pe server-ul editat si gata. Modificam /credits ca "eu" fiind scripter/mapper/proprietar/webdesigner si tot asa XSW edit, bine intr-adevar vad ca a copiat unele lucruri din WoS, gen SAdmin, R.VIP. Dovada ca-i XSW Edit: https://imgur.com/a/VhvMsot (Daca va uitati atenti totul este identic, si la job-uri la fel, el doar a schimbat culorile)
 14. Daviid

  [JavaScript] Snow 2019

  Script Snow Acest script, este JavaScript. Il adaugati in Index.php sau in GlobalTemplate, la o tema IPB, acest cod: <script src="/snow.js"></script> Daca puneti in public_html script-ul JS lasati asa /snow.js daca adaugati script-ul in CSS sau in alt folder adaugati "css/snow.js"> si tot asa, sper ca va descurcati! Recomand accest script faca de vechi-ul script de pe forum, care acela nu mai este actualizat . Este mult mai bun accesta, are niste fulgi micuti care nu va recomand sa ii mariti ca dupa fac lag. Acesti fulgi de zapada (puncte albe) care apar cum sunt ele acum sunt perfecte, nu fac lag si functioneaza asa cum trebuie. Mult succes! Screen: Download: https://www.mediafire.com/file/v5kz4u7xkk2ao75/snow.rar/file
 15. Salutare, din intramplare in acceasta dimineata am cautat pe google, protectie impotriva httrack. Iar printre primele site-uri din motorul de cautare Google era site-ul nostru UltraPhase, singurul de asemenea care are accest tutorial creat de mine. (protectie impotriva httrack web coppyer) Accest lucru inseamna ca este inca un lucru pentru a ne motiva sa luptam in continuare, pana acum nici pe google nu apaream acum aparem totusi nu pe locul 1 ci pe locul 3. Dar este foarte bine. Din 2014 pana in 2019 continuam sa luptam, speram ca ne vom atinge scopul de a popula comunitatea ca in 2015 si anul accesta cu noi tutoriale/scripturi unice si multe altele! Multumesc ca sunteti alaturi de mine! Screen cu cautarea pe motor-ul Google: Am intrat si pe primul link care spunea google ca exista acceasta protectie, dar din pacate erau doar niste programe inutile, ci nici un script/tutorial web.
×