Sari la conținut
 • AdvertismentsToată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ultima săptămână
 2. Five

  Manager Comunitate

  Salut , JuveT. ! Trimite-mi in PM numele comunitatii anterioare unde ai fost si ce grad ai ocupat ! De asemenea , vreau sa vorbesc cu tine pe discord ! Discord: Gabriel98#5966 Seara faina !
 3. Five

  Aplicatie Lider LSPD

  Respins ! Nu ai pus poza cu /stats !
 4. Five

  Aplicatie helper

  Salut Cornel , o sa primesti o sansa ! Ai fost acceptat !
 5. CornelST

  Aplicatie Lider LSPD

  NickName:Cornel Factiunea in care doresti lider:LSPD De ce crezi ca esti potrivit pentru a fi ales drept lider ? :Deoarece am mai fost lider pe alte servere si consider ca sunt destul de pregatit pentru aceasta functie chiar dacă nu am 5 ore pe sv Cateva randuri scurte despre tine:Sunt o fire calma si imi place mult sa trag cu arma pe samp si sa conduc. Screen cu /stats:Din pacate nu am nimic pe acest sv dar o sa acumulez cu timpul
 6. CornelST

  Aplicatie helper

  NickName:Cornel Varsta:15 ani De ce doresti helper?:Deoarece este o funcție care imi place Cateva randuri scurte despre tine:sunt o persoana calma cu principi si nu imi place sa imi bat joc de munca altora.
 7. Five

  Prezentare JuveT

  Salut si bine ai venit !
 8. Five

  Model - Cerere lider factiune

  * Ai nevoie de minim 5 ore pentru a face o cerere de lider intr-o factiune ! NickName: Factiunea in care doresti lider: De ce crezi ca esti potrivit pentru a fi ales drept lider ? : Cateva randuri scurte despre tine: Screen cu /stats:
 9. Five

  Model - Cerere -helper

  * Ai nevoie de minim 5 ore pentru a face o cerere de helper! NickName: Varsta: De ce doresti helper?: Cateva randuri scurte despre tine:
 10. JuveT.

  Prezentare JuveT

  Nume & Prenume:Voica Darius Vârsta:13 aproape 14 Locatie:Bucuresti Contact:Discord,forum Ocupatie:scolar Hobby-urile tale:fotbal cs 1.6 fornite Jocul tau preferat:cs 1.6 Deti steam? Daca da, ce ID?:Nu am steam Joci pe vreun server din comunitate?Daca da, pe care?:Deocamdata pe niciunul Cum ai auzit de UltraPhase.Ro?:Goagle Ce parere ai despre comunitate? Ce ar trebui sa schimbam?:O sa fac niste propuneri mai pe seara Te-ar interesa sa faci parte din staff?:da ca fondator Ce le transmiti membrilor de pe comunitate?:Salutareeee!
 11. JuveT.

  Manager Comunitate

  Ma pot ocupa eu zilnic de aceasta comunitate.stiu ca sunt nou dar am foarte multa experienta.Stiu cu ce.se mananca si pot ajuta foaaarte mult comunitatea. Multumesc
 12. Five

  Deschidere RPG.ULTRAPHASE.RO

  Salutare , de curand ne-am hotarat sa deschidem un server de RPG . Maine , 19.10.2019 , e prima zi officiala a serverului ! Un server decent ... Dupa parerea mea . Va asteptam ! /bonus in fiecare zi !
 13. Focus

  cereri admin

  respins nu ai respectat modelul
 14. Abel211

  cereri admin

  NickName:Abel211 Varsta:21 Screen cu /stats: Cateva randuri scurte despre tine: De ce doresti admin ?:
 15. Five

  RMS-BOT - ANTI-HACKS V1

  Hello , dupa cum bine cunoasteti situatia am avut diverse probleme legate de playerii cu s0b, crash, troll si asa mai departe... De curand am implementat un system anti-cheats si sper sa nu mai avem probleme pe viitor ! Lasati reply daca gasiti bug-uri sau alte neplaceri !
 16. Five

  Update /arme

  Hakuna matata ! De acum inainte armele si munitia raman salvate dupa relog ! De asemenea , aveti posibilitatea sa cumparati munitie speciala pentru deagle , sniper si shotgun ! 1 glont pentru sniper = 5.000 Coins ( glontul explodeaza la atingerea tintei ) Totul ramane salvat si dupa relog ... Poze:
 17. Mai devreme
 18. Five

  [Model Bug]

  NickName: Screen / video cu bug-ul gasit: Alte detalii:
 19. Five

  [Model]

  NickName: Sugestia ta: Alte detalii:
 20. Five

  Cerere Admin xAndrei

  Acceptat ! Incepi cu admin level 3 ! Succes !
 21. xAndrei

  Cerere Admin xAndrei

  NickName:xAndrei Varsta:18 ani Screen cu /stats:https://imgur.com/a/Vt4mN9H Cateva randuri scurte despre tine: Ma numesc Andrei, sunt din Bucuresti, sunt o persoana calma si destul de prietenoasa, imi place sa invat lucruri noi si sa cunosc noi persoane. De ce doresti admin ?:Pentru a ajuta serverul sa se dezvolte cat mai bine.
 22. Five

  [Model]

  NickName: De ce ai luat ban?: Data cand ai luat ban: Data cand expira ban-ul:
 23. Five

  [Model]

  NickName: Screen cu /stats: NickName-ul reclamatului: Alte detalii: Dovada ( screen / video) :
 24. Five

  Reclamatie Utilizator duhys111

  Multumesc ! Adminul a fost sanctionat ! Aceasta a acumulat 3 avertizari iar in cele din urma demoted...
 25. AngeloZK

  Reclamatie Utilizator duhys111

  https://imgur.com/a/Nn2r630
 26. Five

  Reclamatie Utilizator duhys111

  Pune poza/poze cu dovada/dovezile te rog
 27. AngeloZK

  Reclamatie Utilizator duhys111

  Numele Reclamantului: AngeloZK Motivul Reclamarii: Abuz de putere,instigarea altui player la hack-uri , iresponsabilitate, utilizare de hack-uri, ma intreaba daca are voie cu hack-uri.. dupa ce ii dau warn ma intreaba cum poate scapa de warn-uri Nu cred ca aceasta persoana imatura si iresponsabila s-ar potrivii in staff
 1. Încarcă mai multă activitate
×