Sari la conținut
 • AdvertismentsDaviid

Fondator
 • Număr conținut

  1.747
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  232

Orice postat de Daviid

 1. Daviid

  Manager Comunitate

  Salutare! Acceasta comunitate de o perioada nu prea mai este activa de loc. Am venit cu ideea de a cauta un Manager/Fondator pentru acceasta comunitate. Cine ar dori sa se ocupe de comunitate rog sa lase reply sau mesaj in privat cu numarul de telefon pentru a discuta mai multe informatii. As dori pentru inceput sa facem parteneriate, sa recrutam servere de gaming si sa adaugam zilnic noutati. Eu lucrez, nu am un program stabil.. si nu ma pot ocupa de acceasta comunitate mai de loc.
 2. Daviid

  Cautam Staff Activ

  Salut si bine v-am gasit pe UltraPhase! In acest topic vom organiza o campanie in care vom recruta 5 Moderatori Global seriosi si activi. Cine doreste poate lasa un reply in acest topic dupa modelul de mai jos. Conditii: Minim 14 ani. Sa fi activ minim 30 de minute pe zi. Sa ne ajuti cu re-popularea comunitatii.. distribuiti pe facebook/skype/discord, etc. Model: Nume & Prenume: Varsta: Contact: Experienta IPB: Ce planuri ai ca Moderator Global: Cat timp acordati zilnic forumului: De ce doriti acest grad: Sugestii/Idei comunitate: Succes!
 3. Daviid

  F.Charm - Frustrarea feat. Dare

 4. Daviid

  Baboi - Asta e Romania feat. Syan Lion

  In Romania, straluceste mizeria. Majoritatea uita de unde pleaca. As avea multe de spus, dar CENSORED BY SYSTEM!
 5. Daviid

  Ombladon - Nici o lacrima (cu Freakadadisk)

  Frumoasa piesa. Mare adevar, doar false zambete, nu mai exista oameni. Chiar imi plac versurile.
 6. Daviid

  The Watcher - BANII (ft. George Borza)

  Frumoasa piesa, mare adevar. Versuri adevarate. Banii schimba oamenii, cu banii poti cumpara si oameni. Valoare fara "banii nu prea exista.." cei care au $$$ ajung departe cei care n-au raman pe loc.
 7. Daviid

  piesa noua

  Frumoasa piesa, chiar imi place. LIKE & SHARE. Mai nou te ai apucat de cantat sa înțeleg? Sper sa scoti cat mai multe piese. Mult succes!
 8. Daviid

  Top 10 locuri de munca

  Cele mai periculoase joburi mi se par cele care lucrezi la inaltime. Cum ar fii: - Spalatori de geamuri din Dubai. - Muncitori in construcții care lucreaza pe schele foarte inalte. Mie sincer sa lucrez la inaltime cred ca as murii doar de frica stau la etajul 10 in Bucuresti si cand ma uit in joc ametesc, dar sa fiu la etajul 30 pe o schela Ar mai fii foarte periculos, pescar pe mare sau ocean, acolo stii cand pleci, dar stii daca te vei mai intoarce.
 9. Daviid

  Smoke in the water

  Bai, sa va spun sincer încă o data. Piesa asta este naspa!!!
 10. Daviid

  Smoke in the water

  Urata piesa, ce-i asta? Rock?
 11. Daviid

  Romania Stunt Zone Gamemode

  Toti in ziua de azi fac edit-uri. Gen schimbam niste culori, adaugam doua comenzi cu nume diferite fata de pe server-ul editat si gata. Modificam /credits ca "eu" fiind scripter/mapper/proprietar/webdesigner si tot asa XSW edit, bine intr-adevar vad ca a copiat unele lucruri din WoS, gen SAdmin, R.VIP. Dovada ca-i XSW Edit: https://imgur.com/a/VhvMsot (Daca va uitati atenti totul este identic, si la job-uri la fel, el doar a schimbat culorile)
 12. Daviid

  UltraPhase Index Simplu

  UltraPhase Index #BETA Accesta este un index simplu cu doua redirecte, catre Panel si Forum. Cateva modificari facute de mine: * bug la background rezolvat. * Radio UltraPhase adaugat pe index. Intr-adevar accest index este super simplu, dar totusi, poate cuiva ii este de folos Mie sincer, nu imi mai este de folos. Daca cineva doreste index/scripturi php/html ma puteti contacta. Va pot ajuta contra-cost cu ce doriti. Detaliile de contact le gasiti aici: https://www.ultraphase.ro/contact/ Screen: Download: https://workupload.com/file/ajXpzT6q https://www.mediafire.com/file/u1dez2cdx8c6czi/index+[www.ultraphase.ro].zip
 13. Daviid

  [JavaScript] Snow 2019

  Script Snow Acest script, este JavaScript. Il adaugati in Index.php sau in GlobalTemplate, la o tema IPB, acest cod: <script src="/snow.js"></script> Daca puneti in public_html script-ul JS lasati asa /snow.js daca adaugati script-ul in CSS sau in alt folder adaugati "css/snow.js"> si tot asa, sper ca va descurcati! Recomand accest script faca de vechi-ul script de pe forum, care acela nu mai este actualizat . Este mult mai bun accesta, are niste fulgi micuti care nu va recomand sa ii mariti ca dupa fac lag. Acesti fulgi de zapada (puncte albe) care apar cum sunt ele acum sunt perfecte, nu fac lag si functioneaza asa cum trebuie. Mult succes! Screen: Download: https://www.mediafire.com/file/v5kz4u7xkk2ao75/snow.rar/file
 14. Salutare, din intramplare in acceasta dimineata am cautat pe google, protectie impotriva httrack. Iar printre primele site-uri din motorul de cautare Google era site-ul nostru UltraPhase, singurul de asemenea care are accest tutorial creat de mine. (protectie impotriva httrack web coppyer) Accest lucru inseamna ca este inca un lucru pentru a ne motiva sa luptam in continuare, pana acum nici pe google nu apaream acum aparem totusi nu pe locul 1 ci pe locul 3. Dar este foarte bine. Din 2014 pana in 2019 continuam sa luptam, speram ca ne vom atinge scopul de a popula comunitatea ca in 2015 si anul accesta cu noi tutoriale/scripturi unice si multe altele! Multumesc ca sunteti alaturi de mine! Screen cu cautarea pe motor-ul Google: Am intrat si pe primul link care spunea google ca exista acceasta protectie, dar din pacate erau doar niste programe inutile, ci nici un script/tutorial web.
 15. Daviid

  [Tutorial] Blocare Copy Text

  Script Blocare Copy Text / Selectare Text. Ce face acest script ? O data cel adaugi in .php/html, nimeni nu mai poate sa copieze textu sa selecteze text-ul sau sa copieze imaginile de pe site-ul dvs. poate copia doar link-urile de pe pagina, gen redirecte catre forum, panel, index, etc. De preferat este sa il adaugi in header.php / index.html, sau daca aveti o singura pagina care nu permiteti copierea textului de pe ea, puteti sa o adaugati doar in accea pagina oriunde. Daca aveti accest script + Anti CTRL+U, Anti F12, va fii mai greu ca un incepator sa va copieze website-ul. <script type="text/JavaScript"> function killCopy(e){ return false } function reEnable(){ return true } document.onselectstart=new Function ("return false") if (window.sidebar){ document.onmousedown=killCopy document.onclick=reEnable } </script> Am sa va las mai jos link-uri de la urmatoarele tutoriale: Anti CTRL+U, Anti F12, Anti Click Dreapta (Dar daca folositi accest script nu este necesar sa mai adaugati si Anti Click dreapta.)
 16. Tutorial | Cum sa modifici scrollbar-ul Acceasta bara din dreapta, bara de navigare care se misca de sus in jos sau invers cum misti rotita mouse-ului se numeste: scrollbar In accept tutorial va voi lasa cod-ul de mai jos cum sa modifici, sa apara mai frumos si mai profesional scrollbar-ul cum apare la noi. Pentru accest scrollbar adaugati cod-ul de mai jos in custom.css sau in fisierul dvs. css cum il aveti denumit. La IPS este denumit custom.css La WordPress este mai simplu il adaugati in customize la Additional CSS. Daca doriti sa modificati culorile modificati: #f1f1f1 fiind culoarea de background principala. De aici sper ca va descurcati voi. Dar daca aveti si alte intrebari, nelamuriri va astept cu reply. Mult Succes! /* width */ ::-webkit-scrollbar { width: 10px; } /* Track */ ::-webkit-scrollbar-track { background: #f1f1f1; } /* Handle */ ::-webkit-scrollbar-thumb { background: #888; } /* Handle on hover */ ::-webkit-scrollbar-thumb:hover { background: #555; } Daca ve-ti adauga codul meu de mai sus, bara dvs. va aparea asa:
 17. Daviid

  [Tutorial] Blocare CTRL+U

  Script Blocare CTRL + U Daca vreti sa adaugati Anti CTRL + F, sau Anti CTRL + C adaugati aici: Script-ul: <script language="JavaScript"> function disableCtrlKeyCombination(e) { //list all CTRL + key combinations you want to disable var forbiddenKeys = new Array("u"); var key; var isCtrl; if(window.event) { key = window.event.keyCode; //IE if(window.event.ctrlKey) isCtrl = true; else isCtrl = false; } else { key = e.which; //firefox if(e.ctrlKey) isCtrl = true; else isCtrl = false; } //if ctrl is pressed check if other key is in forbidenKeys array if(isCtrl) { for (i = 0; i < forbiddenKeys.length; i++) { //case-insensitive comparation if (forbiddenKeys[i].toLowerCase() == String.fromCharCode(key).toLowerCase()) { // alert("Key combination CTRL + " // + String.fromCharCode(key) // + " has been disabled."); return false; } } } return true; } </script> Daca doriti mai multe astfel de script-uri am postat aici:
 18. Daviid

  [Tutorial] Blocare F12

  Pentru a bloca Key-ul F12 adaugati script-ul de mai jos, in index-ul dvs. Accest script va poate ajuta destul de mult sa va scape de cei care vor sa fure imagini, scripturi de pe site-ul dvs. Mult succes! Daca dezvoltati script-urile accestea putin puteti avea un website foarte securizat impotriva copiatorilor. <script> // Disable F12 KEY // document.onkeypress = function (event) { event = (event || window.event); if (event.keyCode == 123) { //alert('No F-12'); return false; } } document.onmousedown = function (event) { event = (event || window.event); if (event.keyCode == 123) { //alert('No F-keys'); return false; } } document.onkeydown = function (event) { event = (event || window.event); if (event.keyCode == 123) { //alert('No F-keys'); return false; } } // END // </script>
 19. Daviid

  Comenzi RCON

  /rcon cmdlist - Afiseaza toate comenzile RCON /rcon varlist - Afiseaza setarile serverului /rcon exit - Închide serverul /rcon echo (text) - Afiseaza un mesaj in consola /rcon hostname (hostname dorit) - Schimba hostname /rcon language (limba dorita) - Schimba language /rcon players - Arata playeri conectati si câteva detalii despre ei /rcon kick (id) - Da kick unui player /rcon ban (id) - Da ban unui player /rcon weather (id) - Schimba vremea de pe server /rcon loadfs (nume filterscript) - Încarca un Filterscript /rcon filterscripts - Îti arata toate Filterscripturile /rcon exec (fisier) - Executa fisierul cu setarile serverului (exemplu: /rcon exec server.cfg) /rcon gmx - Încarca urmatorul gamemode din server.cfg /rcon say (mesaj) - Afiseaza un mesaj special în chat (exemplu: /rcon say UltraPhase - în chat o sa apara - * Admin: UltraPhase) /rcon banip (ip) - Baneaza IP-ul specificat /rcon unban (ip) - Debaneaza IP-ul specificat /rcon weburl (url) - Schimba website-ul serverului (exemplu: /rcon weburl www.ultraphase.ro) /rcon rcon_password (parola noua) - Schimba parola RCON (exemplu: /rcon rcon_password ultraphase) /rcon password (parola) - Schimba parola serverului (paroleaza serverul daca înca nu este) (exemplu: /rcon password ultraphase)
 20. Daviid

  Radio System

  Frumos sistem de radio. Ceva de genul aveam eu la DM, /dm imi arata cati jucători sunt la /de, /prodm etc.
 21. Daviid

  GSP-Panel Nulled 1.0.82

  RO: GSP-Panel este un panou de jocuri simplu și puternic. A fost proiectat pentru a face mai ușor activitățile de zi cu zi pentru administratorii de servere. Panoul dispune de un server FTP integrat, de capacitatea de a controla atât serverele de joc cât și de voce, precum și un API flexibil care vă permite să faceți aproape orice doriți. Din pacate accesta este doar script-ul nu am si remote-ul. ENG: GSP-Panel is a simple yet powerful Game Panel. It's been designed from the ground up to make day to day activities easier for server administrators. The panel features an integrated FTP server, ability to control both game and voice servers, and a flexible API to allow you to do almost anything you want. Download: https://files.fm/u/qw8448a6 https://mega.nz/#!1MVXSSIS!_mHW_yAnF_mlmWgVvplX4SjRBOgYUGTdxbCCEjn0MLk
 22. Daviid

  Bhad Bhabie feat. YG - Juice

  Ce parere aveti de Rapperita de 15 ani?
 23. Daviid

  Pacha Man - Trezeste-te (Official Audio)

  Frunoasa piesa. Vesuri adevărate.
 24. Astea ca astea, dar mai era X-Man, Cainele Curaj (Eustache, caine fricos), Ed, Edd si Eddy, Frații Gemeni Vaca si Puiul cel mai amuzanti pe vremea accea. Iar Robot Boy nu mi a placut niciodată. Era enervant rau din punctul meu de vedere.
 25. Daviid

  Server cs 1.6 spre administrare

  Ehh, lasa baiatul sa isi faca treaba. Este Hobby-ul lui cum este al nostru comunitatea O sa iti acordam o sansa. Sper sa te descurci si sa te tii de treaba. Discutam pe discord restul detaliilor.
×