Sari la conținut
Daviid

THEG RPG

Recommended Posts

sa_mp_134.png

 




* In total serverul are 11 factiuni dintre care 4 mafii, BallasGrove StreetLos Vagos si Los Aztecaz, factiunile fiind inspirate din povestea singleplayer, 3 departamente, Los Santos Police DepartamentNational Guard si Federal Bureau of Investigation, o agentie, Hitmen Agency, si 3 factiuni pasnice, Taxy Company, School Instructors si News Reporters si Tow Car Company.
* Mafiile se lupta in fiecare zi pentru cucerirea Los Santos-ului printr-un sistem de war avansat, la sfarsitul war-ului apar statistici cu best si worst member, poti sa-ti vezi realizarile la war prin comanda /mywarstats, statistica teritoriilor detinute va fi afisata prin comanda /top. In timpul unui war pe teritoriu nu se poate intra cu vehicule iar markerele jucatorilor implicati in war apar pe minimap.


* Pe server ruleaza un sistem unic pentru alegerea helperilor, un admin foloseste comanda [ /votehelper nume1 nume2 nume3 ], playerilor conectati pe server le apare un dialog cu cele 3 nume puse de admin, ei aleg pe cine cred ca este mai potrivit, dupa un minut jucatorul cu cele mai multe voturi castiga, asta a fost prima etapa, a doua etapa consta intr-un test, jucatorul va primi 3 intrebari random, dupa finalizarea acestui test adminilor le apare raspunsurile corecte si raspunsurile gresite, ramanand la decizia lor daca acel jucator va face parte din staff sau nu.
 

* Serverul detine un sistem modern de clanuri putand creea un clan direct din joc accesand o singura comanda. Odata creeat clanul iti alegi un tag care se va pune automat la nickname-ul playerului care a intrat in clan. Liderul clanului poate da rank up, down, poate invita sau demite membrii, online sau offline, de asemenea poate edita oricand tagul clanului dupa bunul plac.
 

vSayiSq.png?1?9887

 

* Job-urile care le puteti gasi pe server:

 

Z0aYhFD.png?2?5604

 

Joburile farmer si lawn mower sunt pe skill, cu un sistem simplu si unic, fara invechitele checkpoint-uri, castigul fiind intre 6.000$ si 7.000$ pe minut, asta la skill 1, odata cu skillul va creste si castigul, poti sa vezi skill-urile tale folosind comanda [ /skills ] , celelalte joburi sunt structurate foarte bine, castigul fiind asemanator la toate, in curand si ele vor dispune de skill.
 

JthCdZX.png

 

Bizul RentCar detine de asemenea un sistem unic, proprietarul va trebui sa cumpere pentru afacerea sa masinile disponibile pentru rent, odata cumparate acestea vor intra in stoc, la utilizarea comenzii [ /rentcar ] jucatorului ii va aparea un dialog cu o lista a masinilor disponibile, odata inchiriata o masina stocul va scadea iar jucatorul care a inchiriat-o se va putea folosi de ea 60 de minute. Bizul poate da faliment, detinatorul va trebui sa plateasca la fiecare payday taxe pentru intretinerea masinilor, cand nu vor mai fii bani in bizz proprietarul va pierde bizul iar stocul masinilor se va reseta.
 

BAMBImY.png

 

Sistemul de RobBank este de asemenea foarte complex, odata intrat in incinta bancii va trebui sa cobori la seif-uri si sa tastezi [ /robbank ], cand vei trece prin toate checkpoint-urile din banca vei primi o locatie random unde va trebui sa duci sacul cu bani pentru ca misiunea sa aiba succes, ajuns la destinatie vei primi o suma random de bani si wanted level 6, de asemenea si aici dispui de skill, cu cat mai multe misiuni indeplinite vei avansa in skill si castigurile tale vor creste.
 

025J65R.png

 

Sistemul de clothes este si el foarte avansat, un jucator poate vedea skin-urile disponibile din interiorul unui business Binco, unde tasteaza [ /buyclothes ] , aici ii va aparea un meniu de unde isi va alege skin-ul, nu poate alege skin-ul unei factiuni daca nu se afla in factiunea respectiva.
 

h7pZ6pE.png

 

* Cateva poze de pe server:

 



sa_mp_098.png

4e0ZOdJ.jpg

 

 

* Sistem-ul de fish:
 


* Drugs Dealer:
 


* LMS:
 

 

Multumiri speciale: Mihaitza. , razvan.xD, Shaine, Infinity.

 

Download:

You don't have permission to view this hidden content

 

Virus Scan: 

You don't have permission to view this hidden content

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator TheKillerBoSs

Multumim<3

bun servarul dupa cum se vede era foarte populat de playeri +1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

bun servarul dupa cum se vede era foarte populat de playeri +1

bump topic vechi

1 wp..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator TheKillerBoSs

topic vechi +1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator florin.

Topic Vechi  T/C

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×