Sari la conținut
 • AdvertismentsMikeANS

+Membru
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre MikeANS

 • Rang
  Începător

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie
  Brasov
 • Nick CS
  -
 • Nick SA:MP
  MikeANS

Vizitatori Recenți Profil

92 citiri profil
 1. MikeANS

  Taxi LS - Sanctiuni

  În acest topic doar liderul și co-liderul facțiunii vor posta de fiecare dată când un membru primește un Faction Warn sau Uninvite după modelul următor: Nick pe server: Rank: Data: Nick-ul celui sancționat: Sancțiunea acordată: Motivul sancțiunii: Dovezi:
 2. MikeANS

  Taxi LS - Invoiri/Sedinte

  In acest topic vor fi postate invoirile membrilor care nu pot ajunge la sedinta. Prezenta la sedinte este obligatorie pentru membrii factiunii Taxi LS. Membrii care vor sa participe la sedinta sunt obligati sa fie on la ora fixa si sunt obligati sa stea pana la finalul sedintei. La sedinta membrii Taxi LS sa dea dovada de disciplina maxima si respect fata de lider/sub-lider. (incalcarea acestei reguli se pedepseste cu Faction Warn). Liderul isi rezerva dreptul de a sanctiona pe cine crede ca merita sa fie sanctionat pentru ca nu a ajuns la sedinta. Sedinta se va desfasura in ultima Duminica din luna, la ora 20:00. Sedinta saptamanala este obligatorie cine nu se prezinta primeste Faction Warn. Model de postare cerere de invoire: Nume: Rank: Data invorii: Motivul invorii:
 3. MikeANS

  Taxi LS - Evidenta teste.

  In acest topic, testerii factiunii vor posta aici dupa ce au terminat de dat un test cu un jucator. Trebuie postat in cel putin 10 minute dupa ce ati terminat testul. Testerii sunt obligati sa puna dovezi cu fiecare test dat. Fiecare raspuns gresit in test este intre 0.5 sau 1punct depinzand de greseala. Modelul de postare este urmatorul: Nickname: Am dat testul cu: Data testului: Admis / Respins (x/3):
 4. Los Santos Taxi se ocupă cu transportul jucătorilor la distinaţiile dorite, în schimbul unei sume de bani. Fare: - $500 ziua si noaptea. 1. Dacă puneţi alt /fare veţi fi sancţionaţi. Se pedepseşte cu o amendă de $700.000. Interzis: 1. Este interzis sa cereti bani unui client. 2. Este interzis sa ajutati un Dealer de Arme sa faca materiale 3. Este interzis sa detineti asupra voastra droguri. 4. Este interzis sa luati un client, pe care un coleg de-al vostru l-a acceptat inaintea voastra. 5. Este interzis sa folositi masinile factiunii in scopuri personale cum ar fi: job, plimbare. Daca sunteti prinsi veti fi sanctionati cu suma de $500.000 6. Nu aveti voie sa dati rob. Rob pot da doar membrii cu Rank 3+ , in intervalul orelor 10:00 - 11:00 si 21:00 - 22:00 sau daca nu este online un Leader sau un Co-Lider. Cei care nu respecta acest regulament vor fi sanctionati cu Faction Warn. 7. Este interzis sa iesiti din joc (/q) in timp ce aveti un client in masina. Incalcarea acestei reguli duce la Faction Warn. Comportamentul pe chat: 1. Este interzis sa scrieti cu Caps-Lock pe chat. 2. Nu folositi cuvinte obscene pe chat, nu va certati intre voi pe chatul factiunii. Daca aveti o problema rezolvati-o in privat. 3. Nu aveti voie sa folositi emoticoane. 4. Este interzis sa faceti spam! Alte reguli: 1. Dacă sunteţi un candidat acceptat pentru teste trebuie să contactaţi un membru al staff-ului pentru a cere să da-ţi testul. Aveţi 24 de ore, cine depăşeşte acest interval va fi respins automat. 2 Cine este inactiv mai mult de 3 zile (fără să anunţe la secţiunea de Inactivitate) va fi automat demis. 3. Nu faceti DB/DM. Cei ce sunt prinsi facand acest lucru vor fi sanctionati cu Faction Warn. Comenzile facţiunii: [/taxi accept id] - pentru a accepta o comanda [/taxi cancel id] - pentru a renunta la o comanda [/fare] - duty on (/fare 500) [/f] - chat-ul factiunii Informaţii rank-up: - Rank 1 se primeste automat cand intrati intr-o factiune. - Rank 2 se poate primi doar dupa minim o saptamana de la intrarea in factiune + raport de activitate complet. - Rank 3 se poate primi dupa minim 2 saptamani de la acordarea rank-ului 2 + raport de activitate complet. - Rank 4 se poate primi dupa minim 3 saptamani de la acordarea rank-ului 3 + raport de activitate complet. - Rank 5 se poate primi dupa minim 4saptamanide la acordarea rank-ului 4 + raport de activitate complet. Joburi: Aveti voie sa detineti numai joburi legale. Cele ilegale sunt urmatoarele: Informaţii rank-up: Drug Dealer, Arms Dealer, Car Jacker.
 5. In acest topic membrii factiunii pot sa depuna o cerere de demisie. Jucatorii care depun o cerere de demisie pe forum vor fi dati afara fara nici o sanctiune. Cei care isi dau demisia fara sa depuna o cerere vor fi sanctionati de catre lider. Model de postare: Nickname: Rank: Cate zile ai in factiune?: De ce dorești să pleci?:
 6. In acest topic vor fi postate invoirile membrilor care nu pot ajunge la sedinta. Prezenta la sedinte este obligatorie pentru membrii factiunii Los Santos Police Department. Membrii care vor sa participe la sedinta sunt obligati sa fie on la ora fixa si sunt obligati sa stea pana la finalul sedintei. La sedinta membrii Los Santos Police Department. sa dea dovada de disciplina maxima si respect fata de lider/sub-lider. (incalcarea acestei reguli se pedepseste cu Faction Warn). Liderul isi rezerva dreptul de a sanctiona pe cine crede ca merita sa fie sanctionat pentru ca nu a ajuns la sedinta. Sedinta se va desfasura in ultima Duminica din luna, la ora 20:00. Sedinta saptamanala este obligatorie cine nu se prezinta primeste Faction Warn. Model de postare cerere de invoire: Nume: Rank: Data invorii: Motivul invorii:
 7. In acest topic, testerii factiunii vor posta aici dupa ce au terminat de dat un test cu un jucator. Trebuie postat in cel putin 10 minute dupa ce ati terminat testul. Testerii sunt obligati sa puna dovezi cu fiecare test dat. Fiecare raspuns gresit in test este intre 0.5 sau 1punct depinzand de greseala. Modelul de postare este urmatorul: Nickname: Am dat testul cu: Data testului: Admis / Respins (x/3):
 8. În acest topic, liderul şi subliderul facţiunii va posta de fiecare dată când acordă o sancţiune unui membru. Sancţiunile sunt acordate în urma reclamaţiilor, dar şi dacă aţi fost surpinşi făcând o greşeală, în joc, şi pot fi mai indulgente sau mai aspre, în funcţie de fiecare caz. Sancţiunile sunt în funcţie de gravitate: - Faction Warn (FW) -Rank Down - Demitere (Uninvite) Postările se fac după următorul model: Nick pe server: Nick-ul celui sancționat: Sanctiunea acordată: Motivul sanctiunii: Dovezi:
 9. ►Los Santos Police Department se ocupa cu suspectii care au wanted si cu cei care incalca regulile de circulatie. Cand si ce wanted poti da: Wanted 1 - se acorda pentru furt Wanted 2 - pentru atacarea unui civil Wanted 3 - atacarea unui politist Wanted 4 - in cazul unei crime (omorarea unui politist, civil etc.) Wanted 5 - kamikaze (omorarea mai multor jucatori bubuind o masina, avion etc.) Wanted 6 - rob Informatii legate de circulatie: ◕Pentru condus neregulamentar (contrasens) se face un screenshot(F8) iar apoi se someaza persoana care a incalcat regulile de circulatie. Daca aceasta nu opreste la 3 somatii se acorda wanted 3 (/su NUME 3 condus neregulamentar). ◕In schimb daca aceasta opreste, i se confisca permisul (/confiscate nume licence). ◕Daca persoana refuza sa dea /handsup i se acorda wanted 3 (/su NUME 3 neconformare ordin). ◕Cei care sunt prinsi cu NOS sunt amendati cu 5000$ (/ticket NUME 5000). Acestia trebuia sa dea /handsup pentru a primi amenda. Cei care nu vor sa dea /handsup primesc wanted 3 (/su NUME 3 neconformare ordin). ! ! Nu actionati fara dovezi (poza sau video), in caz ca sunteti reclamati si nu aveti dovezi o sa primiti FW sau avertisment verbal, in functie de gravitatea faptei (2 avertisemnte verbale=1 FW). LA 3 FW sunteti demisi automat. Alte reguli: ♠Cand somati pe cineva, asteptati minim 3 secunde intre somatii. ♠De fiecare data cand capturati un suspect, se va anunta pe /d 'x este la mine'.
×