Sari la conținut

Tommy

+Membru
  • Număr conținut

    146
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Days Won

    4

Orice postat de Tommy

  1. Tommy

    Stiluri de inot

    Brawl Stilul crawl este prin excelenta sportul barbatilor. Desi este folosit de ambele sexe, acest stil presupune forta in brate si implicit dezvolatrea musculaturii spatelui si a bratelor, asa incat, in afara de sportivii si sportivele de performanta, barbatilor le este mai usor sa practice acest stil de inot. Bratele se rotesc alternativ pe langa corp iar palmele facute caus imping apa dedesubtul trunchiului pentru ca inotatorul sa-si ia din nou avant. Picioarele sunt apropiate si se misca in aceeas alternanta ca si bratele. Bras Stilul bras este cel mai usor de executat si, de multe ori, este primul invatat, mai ales de catre fete. Este numit si stil broasca, deoarece pozitia de inot este asemanatoare celei ale broscutelor: pe burta, cu genunchii indoiti si bratele intinse in fata; palmele cu degetele apropiate trag apa dedesubtul corpului, dupa care bratele revin inainte. Astfel se permite inaintarea in apa. Picioarele sunt flexate si executa miscari asemanatoare cu cele ale broastelor care inoata, indoind genunchii si apoi indrepatand picioarele. Miscarile se realizeaza concomitent, iar corpul este propulsat de forta acestora. Stilul bras este foarte bun pentru intarirea cutiei toracice, a plamanilor si este eficient in reglarea respiratiei, tensiunii arteriale, ameliorarea astmului si problemelor respiratorii. Stilul bras este foarte util pentru intarirea musculaturii corpului feminin, tonifiind fesele, picioarele, abdomenul si ameliorand pana la disparitie durerile lombare si ale coloanei vertebrale. Pentru femeile insarcinate este o adevarata binefacere, deoarece acest stil de inot intareste musculatura pelvina si dezvolta muschii abdonimali. Fluture Stilul fluture este ceva mai complicat si necesita o mare dragoste pentru apa si o rezistenta fizica mai mare. Se mai numeste si stilul delfinului, deoarece consta in aducerea simultana a bratelor pe langa cap si saltul afara din apa, pentru ca bratele sa revina apoi in apa si sa o impinga sub corp. Pare intr-adevar miscarea unui delfin care sare. Stilul fluture este unul din sporturile olimpice cele mai apreciate. Spate Stilul spate este, de asemenea, foarte greu. Este un fel de stil crawl, dar executat pe spate, cu bratele rotindu-se alternativ. Pentru ca dezvolta foarte mult omoplatii si musculatura spatelui, se recomanda mai ales barbatilor care isi doresc un aspect fizic de invidiat, dar si pentru femeile care vor sa faca putini "muschi".
  2. Tommy

    Pack 1500 Stockuri

    Am vrut sa va dau un pack cu 1500 stockuri pt edit http://www.girlshare.ro/32972956.5
  3. Tommy

    Tutorial lighten image

    Ca sa faci imaginea mult mai luminoasa ce tre sa faci este : Dublicati layerul cu BG-ul Dati sus la bara pe Filter - Blur - Gaussian Blur (2.0) Pe layerul cu effectul dati sa fie opacity 50%-60% Ex: Fara efect Cu efect
  4. Tommy

    Launcheru frimitura

    Accepta-mi cererea de prietenie . (bestpkever2012)
  5. Tommy

    Je suis Chearlie

    E Je suis Charlie
  6. Tommy

    Cadou Ludacris

    M-am gandit si eu la Ludacris ca nu i-am mai facut si eu de mult o poza si un avatar...Asa ca m-am pus pe treaba..Intr-o juma de ora mi-au iesit acestea doua : Sa imi zici de semnatura daca vrei sa ti-o micsorez. =)
  7. Tommy

    Cadou Ludacris

    Bine ca ai un prieten prea bun.Acum nu mai conteaza. Sa te vad. Sa te vad.
  8. Tommy

    Ce Este boxul?

    Parca era:Ba eu ies ma duc sa ma uit la Wrestling.
  9. Tommy

    SAM Broadcaster 4.9.1(Patch&Crack)

    Aha.Ms de raspuns.
  10. Tommy

    Portofoliu

    Frumoase.Ce PS folosesti ?
  11. Tommy

    cadou ludacris

    Cam mult blur dar in fine imi place efectul de pe text !
  12. Tommy

    FileList.Ro

    Call of duty Modern Warfare 3 Multiplayer !
  13. Tommy

    Propunere Index

    Mult spor Allview !
  14. Tommy

    Prezentare V.I.P

    Salut !
  15. Tommy

    Cadou YLoveMinimaL_

    ,a primit cadoul.
  16. Tommy

    Cadou YLoveMinimaL_

    Numele tau:Tommy Numele dansului/Dansei:Titlu Cadoul:http://imgu.ga/image.php?di=MDP8
  17. Tommy

    Cadou Ludacris

    Nomis,inca mai am poze de cand ti-am spart RCON-ul la serverul de SA-MP.Nu o mai face ca nu stii.Ludacris stie de faza asta.Iti arat convesatia.
  18. Tommy

    Tutorial lighten image

    Mersi.Imaginea nu e selectata corect.Ar fi trebuit sa iau alta.
  19. Tommy

    Download PhotoShop CS6 v13

    Vechi.Am eu CC 14.2
  20. Tommy

    Pack 1500 Stockuri

    Multumesc frumos !
  21. Tommy

    Fazaaaaan :X.

    Icoana
  22. Tommy

    Ce Este boxul?

    Wrestlingul..Ma disperai seara in continuu. Tommy:Jucam ceva ? Danyel:Nu ca ma uit la Wretling. Dupa 2 ore Tommy:Hai ma odata jucam ? Danyel:Nu ma ca ma uit la Wrestling.
  23. Tommy

    Eminem ft. 2Pac - When I'm Gone (REMIX) + Lyrics

    E tare.O am in telefon.
  24. Tommy

    dm_europa

    Faina mapa.Astea is de pe CS16.RO ?
×